Beheerders

Residence Care maakt gebruik van beheerdersechtparen om uw eigendommen optimaal te beheren.
Deze beheerdersechtparen zijn nauwkeurig geselecteerd en zijn synoniem voor integriteit, zorgzaamheid en waakzaamheid.

De leiding blijft verantwoordelijk voor de beheerders en zorgt ervoor dat ze volgens strenge regels en instructies hun taak uitvoeren. De echtparen moeten aan een aantal strenge selectiecriteria voldoen.
Zo zijn alle beheerders Nederlandse en Belgische staatsburgers van boven de 50 jaar en zijn ze geselecteerd op basis van hun vroegere professie. Integriteit, zorgzaamheid en waakzaamheid staan centraal bij deze keuze.
De meesten hebben een militaire- of politieachtergrond en hun echtgenoten zijn met de mogelijke problemen bekend. Door deze achtergrond weten ze hoe te handelen bij calamiteiten en voor eventuele ondersteuning kunnen ze een beroep doen op het hoofdkantoor.

Het beheerdersechtpaar staat onder contract bij Residence Care. Dit betekent dat ze zich aan de instructies dienen te houden die door de leiding gegeven worden. Een van die instructies is dat zij uw huis overdag niet meer dan 3 uur onbeheerd mogen achterlaten en 's avonds na zonsondergang niet langer dan 1 uur.

De beheerders maken gedurende de periode een lijst waarop u bij terugkomst kunt zien wat er tijdens uw afwezigheid heeft plaatsgevonden. De telefoonaanname en de postafhandeling wordt door de beheerders gedaan en bijgehouden.