Partners

Wij werken graag samen met bedrijven en personen met wie wij raakvlakken hebben en die ons tegelijkertijd complementeren. Al onze partners hebben, net als wij, gevoel voor kwaliteit, persoonlijke aandacht, betrokkenheid en een sterk onderscheidend vermogen.

Met deze samenwerking willen wij u nog beter van dienst zijn, bijvoorbeeld door u te laten genieten van allerlei acties en voordelen. Onze ambitie is uw leven te veraangenamen.

Wij werken nu samen met:


Greycoat Lumleys

Setting the Standard in Recruitment

Greycoat Lumleys is a London based recruitment company, sourcing private domestic and childcare staff for homes and families all over the world. Our clients range from single private households looking for a Housekeeper, Nanny or Gardener and so on, to those with multiple international properties requiring a full complement of staff, possibly including Household Managers, Estate Managers, Couples, Chefs, Governesses, Chauffeurs and Personal Assistants – the list is endless!

Greycoat Lumleys takes pride in finding the right staff for the right household and we do this by carefully listening to our clients and getting to know them. We look for long term solutions where the needs of all parties will be met – our business is all about people and getting the chemistry right. Having someone work in your home and look after your family is an emotive business, so take advantage of Greycoat Lumleys’ experience and expertise when you are next looking for permanent staff to care for your home and your children. We offer a no-obligation, confidential service and there are no fees payable unless a suitable member of staff is found.

Call +44 (0)20 7233 9950
info@greycoatlumleys.co.uk
www.greycoatlumleys.co.uk


Bank Insinger de Beaufort

Insinger de Beaufort is een onafhankelijke, middelgrote Nederlandse bank waarvan de hoofdvestiging in Amsterdam is gevestigd. De bank heeft verder vestigingen in: Londen, Den Haag, Eindhoven, Luxemburg, Rome en Kaapstad. Integriteit, openheid en flexibiliteit zijn de kernwaarden van het succes van Insinger de Beaufort. Traditionele bankierswaarden en tegelijkertijd een heel vooruitstrevende bank. Want wat klant en bank al meer dan 200 jaar met elkaar delen, is gevoel voor zakendoen en de wil om op een doordachte manier succesvol te zijn. De bank schakelt daarom ook producten en diensten van derden in als dat in het voordeel van de client is. Dat is een direct gevolg van de onafhankelijke status en de ‘open architectuur’ van Insinger de Beaufort. Het beleggingsbeleid onderscheidt zich door haar oriëntatie op ‘absolute return’. Deze visie is gericht op het vermijden van grote waardeschommelingen en het realiseren van positieve rendementen, onafhankelijk van het beursklimaat.

De activiteiten
Insinger de Beaufort biedt haar cliënten een breed aanbod aan producten en diensten en opereert vanuit drie business lines, met een focus op:

Aan instellingen en bedrijven levert Insinger de Beaufort producten en diensten op het gebied van vermogensbeheer, effectenhandel, research en corporate finance services. De uitgekiende manager selection-technologie en haar alternatieve investeringen onderscheidt de manier waarop Insinger de Beaufort aan vermogensbeheer doet. Bij de private banking-activiteiten valt vooral de manier van werken op; kwaliteit, wederzijds vertrouwen en volledige openheid staan hierbij centraal.

Bij Insinger de Beaufort werken zo'n 380 personen, waarvan 170 in Amsterdam.

www.insinger.com


Personal affairs

Bij Personal Affairs draait alles om het faciliteren van unieke ervaringen en het creären van kwalitatief hoogwaardige vrije tijd. Een persoonlijke dienstverlening op het gebied van reizen, entertainment en ontspanning.

Meer en meer drukbezette ondernemers, corporate executives en urban professionals weten Personal Affairs dan ook te vinden voor dé bloemist in Londen, het huren van een exclusief zomerverblijf in The Hamptons of toegang tot een members-only club in Buenos Aires. Zelfs voor een privé rondleiding in het Vaticaan of het bijwonen van de soundcheck van Barbra Streisand kunnen de klanten bij Personal Affairs terecht.

De kracht van het bedrijf schuilt in het zorgvuldig opgebouwde netwerk dat verder reikt dan de Nederlandse landsgrenzen.

Personal Affairs is een lifestyle service van private bank Insinger de Beaufort. Ook mensen die niet hier bankieren kunnen zich bij Personal Affairs aanmelden.

www.personalaffairs.nl


Het Frankrijk Huis

Als reisorganisatie streven wij ernaar om dé specialist voor bijzondere vakantieadressen in Frankrijk te worden. Vakanties met kwalitatief hoogwaardige accommodaties, bijzonder in sfeer, inrichting en locatie.

Waarom uw vakantie bij Het Frankrijk Huis reserveren

Onze merken:

Het Frankrijk Huis
www.frankrijkhuis.nl


Kröller Assurantiën

Voordeel voor Residence Care leden

Kröller laat uw inschrijving bij Residence Care meewegen bij de beoordeling van het preventieniveau en berekent geen toeslagen of beperkingen als u de bewaakte woning voor korte of langere tijd niet zelf bewoont. Daarnaast geldt voor Residence Care leden een groepskorting voor alle verzekeringen die deel uitmaken van de Kröller Securitae Privé Pakketpolis, dus ook voor bijvoorbeeld uw autoverzekering.

Kröller Assurantiën B.V.  Realisten in verzekeren!
Kröller is opgericht in 1931 en is gevestigd in Den Haag. Als landelijk werkend tussenpersoon met 80 medewerkers adviseert en bemiddelt Kröller bij het afsluiten van verzekeringen op het gebied van schade, leven en hypotheken.
Kröller maakt deel uit van de Unirobe Meeùs Groep, een onderdeel van Aegon.

Meer weten?
Op de Kröller website treft u alle informatie aan.


NVD Beveiligingen

NVD Beveiligingen is er voor uw veiligheid

NVD Beveiligingsgroep in Haarlem bestaat sinds 1909 en is daarmee de oudste zelfstandige beveiligingsorganisatie van Nederland. Zeven dagen per week, 24 uur per dag, staan bijna 500 medewerkers garant voor een betrouwbare, hoogwaardige dienstverlening. Hoge kwaliteit en professionele ontzorging staan in onze diensten centraal.

Dankzij hoog opgeleide medewerkers, geavanceerde technologie en intensieve samenwerking met deskundige partners speelt de NVD Beveiligingsgroep in op elke behoefte op beveiligingsgebied, zowel bij haar particuliere als zakelijke relaties. Een constructieve, op maat gesneden oplossing wordt ontwikkeld die bijdraagt aan de continuïteit van onze relaties.

www.nvd.nl


Zamarra Oomes-Kok

Zamarra Oomes-Kok is auteur van boeken op het gebied van organizing en simpel huishouden. Ze geeft lezingen en workshops over organizing en heeft www.opgeruimdpolis.nl ontwikkeld, een polis die al uw verzekeringen overzichtelijk bijeen brengt.

Zamarra schreef Opgeruimd!, De organizing-agenda 2008 en Handboek voor mijn huis. Vooral dit laatste boek sluit naadloos aan bij de diensten van Residence Care. U kunt het voor een groot deel zelf invullen, en eenmaal ingevuld bundelt het uw adresboekje, verzekerings- en medische gegevens, nummers van hulptroepen en alle interessante informatie over uw huis en de omgeving. Daarmee is het een ideale handleiding voor uzelf en voor uw vakantieoppas.

www.zamarra.nl


De Tuinen van Eden

“De Tuinen van Eden” is een eigenzinnig tijdschrift.

In een tijd dat planten blijkbaar steeds minder gewenst zijn in de tuin, zingt het ongegeneerd de lof van bescheiden cyclamen en van papavers in alle vormen en kleuren, van bijzondere nieuwe en oude planten... Omdat wij vinden dat planten belangrijk zijn.

In een tijd dat iedereen een tuin wil, maar liefst niet te groot en zeker onderhoudsvriendelijk, leidt “De Tuinen van Eden” u schaamteloos rond in de mooiste tuinen die bestaan bij de gratie van tientallen tuinmannen. Omdat wij die tuinen nu eenmaal mooi vinden en die schoonheid met u willen delen.

Op een ogenblik dat we geen tijd meer hebben om iets te zien groeien en te laten oud worden, dat alles snel moet gaan en nieuw moet zijn, hebben we het over historische leifruitvormen en over vergeten groenten. Omdat wij menen dat ook dat tot ons cultuurhistorisch erfgoed behoort.

Op een ogenblik dat tijdschriftartikelen steeds korter moeten zijn en tijdschriften steeds meer gaan lijken op videoclips waar u tussen de plaatjes ook nog wat nietszeggende teksten vindt, blijven wij zweren bij lange artikelen en een rustige opmaak waarin woord en beeld complementair zijn. Omdat wij geloven dat mensen nog wel bereid zijn om te lezen, als het hen maar boeit en passioneert.

De artikelen in “De Tuinen van Eden” gaan uiteindelijk allemaal over liefde en passie, over schoonheid en verlangen. Over de liefde voor een bijzondere plant of een bijzondere plek; over de passie die mensen in staat stelt om uitzonderlijke dingen te realiseren; over de schoonheid van vroeger en nu; over bloemen van verlangen en verlangen naar bloemen.

Wees welkom in “De Tuinen van Eden”.

www.tuinenvaneden.be


Zwerfkei Tijdelijk Beheer

Zwerfkei Tijdelijk Beheer is de grondlegger van het “bewaken door tijdelijke bewoning” systeem en houd zich nu al 29 jaar bezig met het tijdelijk beheer van onroerend. Sinds 1980 hebben wij voornamelijk in de randstad de meest uiteenlopende panden zoals kantoorpanden, scholen, kerken, ziekenhuizen, brandweerkazernes, grachtenpanden en woningen bewaakt.

Tot onze opdrachtgevers behoren: makelaarskantoren, vastgoedbeleggers, projectontwikkelaars, gemeentelijke instellingen, woningbouwcorporaties en particulieren.

Door het huisvesten van tijdelijke bewoners of tijdelijke gebruikers (atelier, galeries) houden wij zorgvuldig toezicht op uw vastgoed objecten. Hierdoor leveren wij optimale bewaking tegen kraakacties, vandalisme en inbraak.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Zwerfkei Tijdelijk Beheer
tel: 020 622 08 08
fax: 020 622 34 08

www.zwerfkeibeheer.nl