Huisoppas in omgeving Haarlem

Op zoek naar een huisoppas in regio Haarlem?

Tijdens een vakantie of zakenreis is het prettig wanneer u uw woning met een gerust hart achter kunt laten. Met een huisoppas vermindert u het risico op inbraak, wordt uw woning goed verzorgd en beschermd tegen heftige weersomstandigheden en weet u zeker dat uw huisdieren de juiste zorg krijgen. Dit alles kunt u bereiken door een speciale huisoppas in te huren. Bij Residence Care kunnen wij u helpen met het vinden van de meest betrouwbare en integere oppassers in uw regio. Zoekt u dus een huis oppas in de buurt van Haarlem? Dan staan wij voor u klaar. 

Tijdens het selecteren van een woningoppas houden wij rekening met een aantal belangrijke criteria. Zo zorgen wij ervoor dat iedere oppas een achtergrond heeft waaruit blijkt dat hij of zij betrouwbaar, verantwoordelijk en zorgzaam is. Dit bereiken wij onder andere door mensen met een politie- of militaire achtergrond in te huren. Zij zijn daadkrachtig en waakzaam genoeg om huis te allen tijde te beschermen. Bovendien zoeken wij altijd naar echtparen, zodat uw huis wordt verzorgd door twee personen die van aanpakkenweten. 

Onze diensten zijn ontzettend veelzijdig, dus u kunt ons voor verschillende situaties inzetten. Bent u slechts een korte tijd op vakantie of ligt u gedurende een korte periode in het ziekenhuis? Gun uzelf alle rust met behulp van een woningoppas. Ook voor lange periodes van afwezigheid staan wij voor u klaar. Staat uw woning bijvoorbeeld te koop? Dan kan een huisoppas ervoor zorgen dat het huis er bewoond en knus uitziet. Dit gebeurt uiteraard in overleg met uw makelaar. 

Zoekt u dus een woningoppas en woont u in de buurt van Haarlem? Neem dan vooral een keer contact op met Residence Care. Wij kunnen u adviseren en uiteraard een gepaste prijs met u afspreken.