Professionele woningoppas in regio Twente

Gerust uw huis achterlaten via Residence Care

Gaat u op vakantie of blijft u langere tijd elders? Dan kunt u in de regio Twente de zorg voor uw huis en huisdieren overlaten aan een professionele huisoppas van Residence Care. Zo maakt uw huis een bewoonde indruk, wat de kans op inbraak en schade aanzienlijk vermindert. Dat geeft een goed gevoel. Bovendien kunnen uw huisdieren gewoon in hun vertrouwde omgeving blijven en krijgen liefdevolle verzorging. 

Professionele beheerders

Voor de woningoppas selecteert Residence Care de beheerders met zorg. Dit zijn uitsluitend integere professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een prima staat van dienst. Zo hebben veel van onze beheerders een carrière binnen de politie achter de rug of een militaire achtergrond. Nadrukkelijk zijn wij geen bewakingsdienst, maar een professionele huisoppas die een oogje houdt op uw eigendommen en ook de post- en telefoonafhandeling op zich kan nemen. 

De juiste match

Als u voor uw woning in Twente een beheerder wenst, gaan wij op zoek naar een passende match binnen ons bestand met beheerdersechtparen. Deze selecteren we buiten uw regio om uw privacy te waarborgen. Vervolgens arrangeren we een ontmoeting waarin de details worden doorgesproken. Verloopt alles naar wens en bent u tevreden over de geselecteerde woningoppas, dan ontvangt deze alle nodige instructies en checklists en u spreekt samen de ingangsdatum af. 

Huisoppas voor erf en woning in het buitenland

Heeft u een groot perceel in beheer, dan is het prettig dat naast de dieren ook gelet wordt op het erf en het land. Zo kan vries-, vorst- en stormschade bijtijds worden ontdekt en de beheerder meteen passende maatregelen nemen. Ook kunt u gebruikmaken van onze oppasdiensten voor uw huis in het buitenland met dezelfde professionele zorg en vertrouwelijkheid. Wij vertellen u daar graag meer over.